Hrvoje na rubu suza: “Bojim se za svoj život!”

Piše: - 27/03/2019

Hrvoje iz Jutarnjeg kluba u ozbiljnom je strahu za svoj život. Od danas mu je otvoren Instagram profil!

 

View this post on Instagram

 

Moj prijatelj sa solfeggia, znamo se od sedme godine.

A post shared by Hrvoje Kečkeš (@hrvojekeckes) on

Iako se dugo borio, otimao i bunio, utjecaj Doris i producentice Dore bio je jači od svakog pokušaja da se Hrvoje ne priključi više od milijun Hrvata koji se nalaze na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Osim što je podijelio već dvije fotografije – jednu s dobrim prijateljem s kojim je nekoć svirao frulicu te s putovanja u New York, Hrvoje je snimio i prvi instastory. I to izravno iz wc-a otkuda je poručio…

“Ljudi, ja se bojim za svoj život s ovim Instagramom. Ako mi se nešto dogodi, znajte da su krive Doris i Dora. Morao sam pobjeći negdje i sakriti se.”

Dok su slušatelji koji su zvali na telefon Hrvoju davali podršku, Instagram nacija odlučila je drugačije: čak 93 posto pratitelja Narodnog složilo se da je Hrvoje zaslužio svoj profil. Na kraju mu nije preostalo ništa nego prihvatiti novu ulogu “influencera” s obzirom da je u manje od dva sata prikupio više od tisuću followera. A brojka samo raste…

Zaprati našeg samoprozvanog “doktora znanosti, umjetnosti, kućanskih aparata i ostalih potrepština, botaničara, majstora borilačkih i kulinarskih vještina” dok se nije predomislio. Poznavajući njega, to bi se vrlo brzo moglo dogoditi.

(foto: Narodni)

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]