Giuliano nas obradom Đanija Maršana vratio u prošlost

Piše: - 19/04/2019

Od duge do kratke kose, od dancea do balada, od mjuzikla do serija… Giuliano je probao sve. Dobro, ne sve, ali Narodni je i to promijenio. Pjevač je gostovanjem u Narodni Living Room Acousticu napravio nešto što dosad nije – otpjevao klasik Đanija Maršana ‘Prozor prema zalazu’.

“Volim je zato što je odlična pjesma. Kad sam prvi put čuo tu pjesmu, razvalila me. Baš me razvalila, pjesma je vrhunska. Đani mi je jako drag, odrastao sam uz neke njegove pjesme jer je moja mama to slušala. Mislim da će ta pjesma nadživjet’ sve nas.”, rekao je o svojem izboru za obradu.

Naravno, to nije jedino što smo u pola sata gostovanja mogli čuti od Giuliana. Zapjevao je u našem dnevnom boravku i svoje nove hitove ‘7 dana tjedno’, ‘100 posto lud’, ali i pjesmu kojoj može zahvaliti za svoju karijeru, ‘Tama’.

Giuliano je priznao da je ‘100 posto lud’ pjesma koja je nastala upravo zbog činjenice da što je stariji, to je luđi. Na pitanje do kud ide ide ta ludost, pjevač odgovara…

“Jednom se živi. Moj moto je “Živi svaki dan kao da ti je posljednji i uživaj u životu što više možeš” i tako stvarno je u zadnje vrijeme. Te pjesme su sve luđe i luđe, ja sam luđi i ekipa oko mene. Stvarno guštam.”

Dodao je i da je u životu napravio jako puno ludih stvari, a jedna od njih je da je zbog izgubljene oklade u osnovnoj školi ošišao glavu na ćelavo što ga je koštalo batina kod kuće.

Jedna od luđih stvari koju je napravio je definitivno statiranje u planetarno popularnoj seriji ‘Game Of Thrones’, čiji je veliki fan.

“Upoznao sam puno glumaca iz serije. Ja sam bio u par epizoda, u jednoj sam bio jedan od plemića. Može me se vidjeti u cijeloj drugoj sezoni. Recimo, prva epizoda druge sezone završava kadrom moje krupne glavetine. Onako, cijeli krvav.”, kaže Giuliano kroz smijeh.

Narodni Living Room Acoustic možeš pratiti svakog drugog četvrtka na Narodnom, Narodni TV-u i na Facebooku uživo od 18:15. Kroz emisiju te vode Tomislav Cvetković i Gina Victoria Damjanović.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]