Franka nosi dečkića, a naša Tajči medvjedića

Piše: - 04/10/2019

Sve dok sanjaš

sto ću puta  disat tiše

Ja ću smirit vjetar, kiše

bit ću vojnik ljubavi

To su stihovi  Frankine nove balade ‘Sve dok sanjaš’ koju si premijerno mogao čuti na Narodnom.

‘Kad sam je prvi put čula nisam još bila u drugom stanju i nisam to imala u planu,  ali nekako je u meni probudila osjećaje pjesme ‘S Tobom’. Kad sam prvi put čula taj klavir na početku,  znala sam da ju moram izbaciti. Pogotovo sada u nekom ovakvom osjetljivom, ranjivom stanju baš stvarno paše…’ otkrila je Franka našoj Tatjani Jurić.

Baš ta pjesma ‘S tobom’ po prvi puta je uživo izvedena na Narodnom i zapravo obilježila Frankin povratak na glazbenu scenu.

Kada se 2007. Franka Batelić pojavila  i pobijedila u  realityju ‘Showtime’ svima je bilo jasno da je pred njom uspješna karijera. Koliko bi ta  djevojčica danas bila zadovoljna zanimalo je Tatjanu.

‘Pa mislim da ta djevojčica od prije 12 godina nije pojma imala  gdje će je život odvesti i ona se prijavila na show čisto iz zezancije. Kao, ja volim pjevati i idem malo na pozornicu otplesat i otpjevat nešto….Ali, mislim da bi ta djevojčica u meni  bila zadovoljna.’

Kod Franke nema stajanja, dvije pjesme je objavila od kada je trudna, a snimljene su još dvije pjesme koje ćemo tek čuti. Ali, zato je pripreme za doček sina potpuno zapostavila i sve ostavila za sam kraj.  Zahvaljujući  Tatjani dječja soba sad bar ima lampu u obliku medvjedića, a ostalo će već doći polako.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]