Franka: ‘Najdraža fotka nas dvoje’

Piše: - 23/12/2020

Božićna se čarolija ušuškala i u domove naših izvođača, a na koga bismo u tom vremenu najviše mislili nego na one iz čijih srca ljubav za nas pršti kroz čitavu godinu. Tako se i naša mlada mama Franka prisjetila kako se na blagdane uživalo kad je bila mala pa je tako na svojem Instagram storyju objavila fotku sebe i brata Nikole na kojoj se dvoje ‘mini-Batelića’ ispod bora u istoj pidžami smije od uha do uha. ‘Definitivno najdraža fotka nas dvoje’ – napisala je Franka.

 

 

Ni blagdani nisu zaustavili njezin radišan duh, nedavno je izbacila stvar ‘Plan B’ koja osvaja na prvu. Pjesmu prati i spot točno u Frankinom stilu, a čarobni krug zatvara misao da u pravoj ljubavi nema kalkuliranja jer ona nema drugi plan. Zagrljaj, nešto što smo uzimali zdravo za gotovo, zapravo je najvažniija stvar i čini nas ljudima.’ – kaže nam.

Dom će okititi u zadnji tren jer je pravi ‘kampanjac’, ali ovo joj je uređivanje posebno jer je to prvi Božić njezinog malenog Viktora – ‘Kad postaneš majka to te  promijeni kompletno i shvatiš da je život samo u malim stvarima, sve drugo je tek popratno.’

Upravo Franku možeš gledati na narodni tv-u u našem božićnom Living Room Acousticu kojeg smo prigodno zamotali u blagdansko ruho. Reprizu pogledaj sutra (24. prosinac) od 18 i 15. Uživaj!

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]