Tony Cetinski i najprofesor Dejan Nemčić pripremili učenicima iznenađenje za pamćenje

Piše: - 23/12/2020

‘Bio sam počašćen i oduševljen gostovanjen na online nastavi.’

Tony Cetinski odazvao se na poziv najprofesora geografije Dejana Nemčića, i gostujući preko zooma, iznenadio njegove odlične učenike.
Obzirom da su učenici izrazili želju, da upoznaju Tonyja, njihovom profesoru nije preostalo ništa drugo, nego da im pripremi iznenađenje za pamćenje!
Tako je Tony bio gost na online nastavi, a tema je bila ‘Kako glazba utječe na naš dan i život‘.
‘ Sa glazbom smo prirodno povezani, tako da u jednu ruku od nje ne možemo biti oslobođeni. Ona djeluje snažno, jer nosi u sebi znakove koji su upisani u ljudsko biće. Dobro je da se osvijesti važnost glazbe u ovo današnje vrijeme. Glazba nije krucijalna za život, ali jako utječe na ljude i njihov razvoj.‘, istaknuo je Tony.
Tony je odgovarao na hrpu pitanja učenika, od toga kako glazbom možemo sada pobijediti ova krizna vremena, koliko nam je glazba bitna, pa do toga kako glazbenici žive bez publike i onog osjećaja kada izađu na pozornicu.

Učenici su također istaknuli, kako su sve emocije iz Tonyjevih pjesmama, posebno potrebne ovih dana, ali i posljednjih mjeseci. Bio je to samo jedan mali dio onoga zbog čega su zaželjeli da bude gost jednog njihovog školskog sata.
Koncert koji je trebao biti ove godine održan u Areni nažalost je odgođen za iduću godinu, zbog čega itekako žale, ali Tony ih je ipak uspio iznenaditi. Njih i profesora Nemčića, pozvao je da budu gosti na koncertu, koji će se održati 29.05.2021.

U očekivanju najavljenog koncerta, sjećamo se zadnjeg druženja s Tonyjem u veljači ove godine na Danu najbolje domaće glazbe 2020.

 

(Foto: Tony Cetinski / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]