Franka izbacila novi spot: “Dugo nisam bila ovako sretna”

Piše: - 17/06/2019

Najšareniji, najpozitivniji, najrasplesaniji i najposebniji spot do sada. Tako Franka tvrdi za najnoviji spot i to za pjesmu ‘Ljubav, ništa više’. Dosad smo joj vjerovali na riječ, a nakon što je izašao, možemo samo reći: “Apsolutno točno!”

Ako te zanimaju gdje se nalaze ove preslatke uličice, riječ je o Frankinom rodnom Labinu kojem je na ovaj način zahvalila za svu dosadašnju podršku. Osim fantastičnih plesača, među kojima se nalazi i jedan Brazilac, u spotu su svoje uloge dobili i Frankina mala sestrična Iskra te pas Oskar.

“Ljeto, ljubav, ples i ritam…moje četiri najdraže stvari u jednoj pjesmi! Obožavam onaj trenutak kad čuješ pjesmu i osjetiš sreću! Upravo to mi se dogodilo s pjesmom ‘Ljubav, ništa više’. Melodija je to koja me prati od trenutka kad sam ju snimila!”

Oko nove Frankine pjesme stvorila se jedna zanimljiva priča… ‘Ljubav, ništa više’ premijerno je puštena u petak u Jutarnjem klubu kod Doris i Hrvoja. Ekipa je prije pjesme telefonski razgovarala s Frankom ne sluteći da se ona zajedno sa svojim plesačima nalazi ispred vrata Narodnog.

Doris je za kraj razgovora Franki poručila: “Pozvana si na kavu bilo kad!” ne znajući da će se ta kava ostvariti puno prije nego što je mislila. Pogledaj kako je to sve izgledalo:

(foto: YouTube screenshot)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]