Dva posjeta studiju su bila dovoljna za novi Vjekin singl

Piše: - 11/01/2021

Prošlo je godinu dana kako smo zadnji puta pričali s Vjekom vezano za pjesmu ‘Karte za sreću‘, a sada nam u uho šalje novu pjesmu – ‘Neka zvona zvone‘.

Nadam se da idući put kad se čujemo neće proći godinu dana.“, rekao nam je kroz smijeh.

Krenuli smo nekim redom o novoj pjesmi pa smo prvo saznali tko se krije iza novog singla: “Pjesmu je napisao Bruno Kovačić, glazbu i tekst, a aranžman je djelo Miroslava Lesića. To je taj uspješni duo s kojim radim. Pjesma ima moderan zvuk, tekst je opušten i cijela pjesma je dosta himnična te mi je super.

Pjesme obično nisu iste kao i njihova početna verzija, ali uvijek postoji i iznimka: “Bruno mi je poslao kratak demo uz gitaru koji je on otpjevao i meni je već tada bila jako dobra te sam još samo čekao da Miro zalijepi svoj aranžman te da pjesma bude bomba. Po ovoj pjesmi smo najmanje brljali. Mislim da sam dva puta posjetio studio i sve je išlo nekako spontano te smo svi skupa jako zadovoljni.

Kad ne smiješ izaći iz kuće, malo razmisliš o svemu oko sebe i to mi je pomoglo u kreativnom dijelu. Nadam se i imam u planu izbaciti i ljetni singl pa se nadam da će biti neka tri ili četiri singla godišnje.“, zaključio je Vjeko te rekao da će se potruditi održati obećano.

(Foto: FB @vjekofanpage)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]