‘Dat će nam Bog’ u malo drugačijoj verziji

Piše: - 11/01/2021

Big Band Hrvatske liječničke komore nakon mjeseci borbe s koronom, odlučio je svim liječnicima koji su svakodnevno na prvoj crti zahvaliti pjesmom. Odabrao je Nininu ‘Dat će nam Bog’.

Liječnici i medicinsko osoblje su istinski heroji vremena u kojem živimo. Ovo je samo još jedno veliko i neizrecivo hvala za sve što radite. I hvala od srca svim mojim dobrim ljudima koji su dali svoje vrijeme, ljubav i talent za ovu pjesmu…”, napisala je Nina na svom Instagramu, te podijelila video.

“Hvala svim liječnicama i liječnicima kao i svim zdravstvenim radnicima koji su u ovim najtežim vremenima pokazali najvišu razinu profesionalnosti, ali iznad svega ljudskosti. Pjesma je poruka vjere, nade i optimizma koji su nam sada tako potrebni”, rekao je predsjednik Hrvatke liječničke komore dr. sc. Krešimir Luetić te zahvalio i Nini na suradnji.

Ninina pak ‘Da biram’ u konkurenciji je s još 29 pjesama iz 2020.godine koje se natječu za Pjesmu godine prema izboru slušatelja narodnog.

Iskreno nisam očekivala nominaciju, ali vidim da pjesmu ljudi vole i jako sam sretna

“Prošle godine mi je narodni donio puno radosti, na početku godine, s obzriom da je pjsma proglašena Pjesmom godine, imam samo za najljepše za reći o Danu Najbolje domaće glazbe. I u vremenima kada je itekako malo sreće potrebno svima nama, neka najveselija pjesma dođe do srca slušatelja”, rekla je Nina.


Za Pjesmu godine glasati možeš do 17.siječnja u ponoć.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]