Dovedi Danijelu na koncert u tvoj dom

Piše: - 02/09/2020

Nakon Graše, Nine i Rozge – na red je došla i Danijela.

Došla je u goste u Jutarnji klub kod Marka i Hrvoja gdje je otkrila kako je upravo ona sljedeća zvijezda koju možeš dovesti sebi doma.

Sat vremena druženja je krenulo pjesmom ‘Da je slađe zaspati’ u izvedbi Jutarnjeg kluba, a Danijela je rekla kako su bili sjajni.

“Dragi moji slušatelji, da ste vi vidjeli njen (Dorin) gard. Pa to je bilo tako za pamćenje!”, komentirala je Dorin pokušaj pjevanja.

Znamo koliko ti nedostaju svirke pa smo sigurni da će tvoj dom ispunjen Danijelinim hitovima biti sjajna nadoknada za sve propušteno! Ona nam je rekla kako je divno pjevati u kućnoj atmosferi te se prisjetila jedne prilike kada joj je i Doris Dragović došla u goste i pjevala. A ako ti i slučajno policija dođe na vrata, ne brini jer Danijela ima iskustva kako otpjevati policiju s vrata.

“U Splitu nam je došla policija na vrata i nisu znali kome su došli pa smo mi stali svi s Petrom u sredini na gitari i zapjevali”, rekla je Danijela kroz smijeh.

Ljudi su je znali čekati i do 3:30 u noći kada je kasnila na koncert zbog mećave, a ništa ju neće spriječiti ni da tebi dođe.

Okušala nam se i u vremenskoj prognozi pa nismo sigurni u Hrvojevu prognozu vedre budućnosti.

Za sam kraj ovog druženja, Dora i Danijela su zakopale ‘ratnu sjekiru’. Dora je davne 1997., kada je imala 4 godine, upoznala Grašu i čekala je obećano vjenčanje, ali tu je uletjela Danijela te joj pomrsila planove. Nakon dugih godina gajenja nekih loših osjećaja, Dora je na kraju ipak popustila, a danas je pala i pomirdba.

Grašo nas je 2017. oduševio koncertom u Markuševcu, godinu kasnije se Nina zaputila u uzavrelu atmosferu u Split, a protekle godine je Rozga pjevala u Sidretima.

Sve što ti sada trebaš učiniti da 23.rujna Danijela zapjeva kod tebe je poslati video prijavu kojom ćeš nas oboriti s nogu.

Pokaži nam svoj dom – boravak, vrt, terasu, dvorište te tu prijavu zalijepi na naš Facebook zid.

Kreni u lov po privatni koncert za sebe i svoju ekipu jer prijave primamo do 16.rujna. Ako nam se svidi tvoj video, imaš priliku i osvojiti sat iz Watch centra.

Svi detalji su ti na pravilniku niže na poveznici.

Pravilnik koncert u tvom domu 2020

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]