Rasprodan u rekordnom roku: Jelena Rozga održala najluđi koncert ikad

Piše: - 26/09/2019

Koncert u tvom domu, odnosno koncert u u dnevnom boravku mlade obitelji Križmanić u istarskom mjestu Sidreti, bio je prvi u nizu koncerata na velikoj akustičnoj turneji Jelene Rozge.

“Jako sam uzbuđena. Srce mi lupa 200 na sat!”

Priznala je to Jelena odmah, na početku najintimnijeg koncerta u svojoj karijeri, a dočekana je ovacijama okupljenih. Istrijani su danima brujali o privatnom i ekskluzivnom koncertu za koji su se Vanessa i Paolo izborili svojim videom. Iako su se za ‘Koncert u tvom domu’ prijavili spontano, iskoristili su priliku i da proslave drugu godišnjicu braka pa je dnevni boravak bio pun prijatelja i rodbine. U svakom slučaju, sada imaju priču za unuke, ali i sina Leona koji je još premlad da razumije kako tek rijetki imaju privilegiju ugostiti jednu od najvećih zvijezda današnjice.

Početno uzbuđenje i nervoza ubrzo je potisnula prava koncertna atmosfera. S obzirom na to da je ovo bio poseban nastup, obilježili su ga i posebni trenuci kao, primjerice, zaustavljanje pjesme zbog zajedničkog fotografiranja ili duet s domaćinom.

“Koncert je bio stvarno odličan. Ovo mi je jedan od najupečatljivijih događaja u životu.”, rekao je Paolo nakon nezaboravne večeri.

“Velika sam obožavateljica Jelene Rozge, a što ja slušam, sluša i moj muž. Hvala Narodnom, bilo je predivno“, uz osmijeh je zaključila Vanessa.

Ako si propustio, na Facebooku pogledaj sjajan tulum koji se događa samo jedan jedini put u životu.

 

(foto: Narodni)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]