Dan Najbolje Domaće Glazbe – jedini praznik koji slavimo cijelu godinu

Piše: - 28/01/2020

Istina da je Dan Najbolje Domaće Glazbe praznik koji slavimo cijelu godinu, ali se samo jedanput okupljamo kako bi uživo čuli najbolje od najboljih. Deset pjesama koje su ti  2019. ušle u uho čuti ćemo u zagrebačkoj City Plazi 29. siječnja i saznati tko je osvojio ovogodišnje Bilo naroda.

Među njima je i Petar Grašo kome je to već uspjelo i 2017. je imao najslušaniju ‘Ako te pitaju’.

Ove godine Grašo je u konkurenciji s pjesmom ‘Voli me’.

‘Bitno da se ta pjesma pjeva i za deset godina. To bi bila neka moja premisa i neka moja ideja da  pjesme koje pjevam budu dugotrajan proizvod.’

Najbrojniji na sceni opet će biti  Klapa Rišpet . Iza njih je i te kako uspješna godina, a među hitovima je ‘ Ja samo za te živin’.

Ova pjesma nam je zaista  fenomenalna, na koncertima sjajno prolazi i svi je pjevaju. Ovo je stvarno veliki uspjeh da smo ušli među deset najboljih pjesama.

Album ‘Kao u snu’  donio nam je gomilu sjajnih pjesama. Slušatelji Narodnog odlučili su da je Tony Cetinski ove godine  u konkurenciji s ‘Čekam te’.

Na tu podršku publike se ne možeš nikada naviknuti jer toliko ti je drago da si pogodio u sredinu da se nekad osjećaš kao alkar.

Prijenos uživo moći ćeš pratiti na Narodni TV. Ali, ono što ćeš moći vidjeti samo u City Plazi su nastupi Vesne Pisarović i Jelene Rozge. Osim toga, Jelena Rozga ima pjesmu ‘Moje proljeće’ koja je definitivno obilježila 2019. godinu.

Dugo smo rodili na njoj. Kad su je prvi put čuli, mnogi su govorili da fali nešto,  da se desi nekakva eksplozija. Međutim,  ja sam ostala pri svom , nisam apsolutno  htjela nikog slušati, nego sam slušala svoje srce.

Čekamo te, kupi svoju kartu  na eventim.hr.  Sva sredstva od prodaje ulaznica idu za akciju ‘Slušaj svoje srce’ u kojoj Narodni prikuplja sredstva za pomoć Kliničkim bolničkim centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku za kupnju prijeko potrebne medicinske opreme.

Tko je sve u Top 10 potraži na narodni.hr .

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]