Antonia Dora – nova pjesma – novi imidž

Piše: - 11/07/2019

Mlada splitska pjevačica, čije glazbeno odrastanje pratimo već godinama, Antonia Dora Pleško, nakon jednogodišnje pauze predstavlja novu pjesmu i novo poglavlje u svojoj karijeri!

‘Kako to,sve su oluje probale…i razbile vode o moje obale…’

To su stihovi pjesme ‘Voli me kakvu me znaš’ s kojom se Antonia Dora predstavila na nedavno održanom  59. Splitskom festivalu, a uz novu pjesmu predstavila je i svojevrsnu novu sebe, budući da je, uz novi zvuk, promijenila vizualni identitet i potvrdila scensko ime Antonia Dora.

‘Mogu reći da sam sazrela kroz zadnjih godinu dana i nemam više potrebu svima se svidjeti ili ispunjavati tuđa očekivanja. Treba mi samo dobra pjesma i emocija, a sada to imam i napokon sam sretna’, komentirala je Antonia Dora  svoj novi glazbeni put.

‘Od pjesme očekujem da dotakne ljude onako kako je dotakla mene, da budu zadovoljni sa sobom onakvi kakvi jesu, jer ako te netko baš voli on te voli bez da traži da se mijenjaš ili da budeš netko drugi. To je ujedno i poruka pjesme. Svi mi imamo u životu periode kad se preispitujemo jesmo li dovoljno dobri i ovisimo o mišljenjima drugih ljudi. I tražimo se…Želim svima da se pronađu i da zavole sebe,’ poručila je Antonia Dora.

 

(foto: Antonia Dora / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]