Vatra se Ukletim Holandezom vraća u djetinjstvo!

Piše: - 16/10/2018

Osam mjeseci od zadnjeg hita Vatre i Massima – ‘Nama se nikud ne žuri’, vani je nova pjesma i spot!

Sad tražim način kako da se vratim
Hodočastim na mjesta koja bila su nam sveta
Na krivom putu nikako da shvatim
Kao ukleti Holandez nema šanse da se vratim

‘Ukleti Holenadez’ pjesma je o povratku u djetinjstvo, a spot je sniman na lokaciji u Gospiću gdje je Ivan Dečak prvodio ljeta.

“Jedan sam od onih likova koji se često u mislima vraćaju u te dane. Jasna je stvar, baš kao i sudbina broda Ukleti Holandez, fizičkog povratka u sigurnu luku djetinjstva i mladosti nema, ali knjige, filmovi i pjesme ponekad djeluju poput čarolije na naša osjetila. U toj kući sam prvi put čuo ploče Doorsa, Stonesa, Floyda, pročitao knjigu ‘Bludni Sin’, a sve me je to zapravo privuklo muzici. Ovaj je spot samo malo vraćanja dugova toj kući, ali prije svega mojoj tetki, teči i ujacima koji su mi otvorili vrata svoga doma  i učinili moj boravak u njemu čarobnim, a tu čaroliju i danas nosim u sebi”, rekao je Ivan.

Vatra iduće godine slavi 20 godina benda, što će obilježiti izlaskom novog albuma i rođendanskim koncertom u zagrebačkom Domu sportova 5. travnja.

“Dvadeset godina proletjelo je prebrzo, valjda je to tako kada u dobrom društvu radiš ono što najviše voliš! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti naš ‘XX koncert’ u Domu Sportova! Svima koji dođu pružit cemo ‘Vatromet’ emocija, a prvih 200 fanova koji kupe ulaznicu za koncert nagradit ćemo još jednim ekskluzivnim, zatvorenim koncertom, na tajnoj lokaciji. Pripremili smo jos pregršt iznenađenja za ovaj slavljenički koncert, a na vama je samo da dođete, sa svim ostalim častimo mi!”, rekao je Ivan.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]