Zsa Zsa i Hiljson: ‘Jaka su imena i drago mi je da smo i mi tu’

Piše: - 22/01/2021

Nakon što je pjevala ‘Pruži mi ruku‘ u Mimari 2018. godine na finalu Dana najbolje domaće glazbe, Zsa Zsa je ponovno među deset najboljih, ali ovog puta nije sama. Uz nju na scenu stupa i Hiljson Mandela.

Nisam u glavi ni zamišljala da bi mogla doći do deset najboljih jer je toliko konkurencija jaka i ove godine. Mislim tu su i Grašo i Franka i cijela ekipa. Baš mi je drago. Dragi slušatelji zato vam svima veliko hvala. Šaljemo vam puno pusa i slušajte nas i dalje!‘, rekla je Zsa Zsa na upad među najbolje, dok joj se kolega nadovezao: ‘Opaa, pa to je to! Jaka su imena i drago mi je da smo upali kako god okreneš. Hvala svim slušateljima i slušateljicama narodnog što su nas izglasali za Top10!

I dok čekamo njihov nastup uživo, njih čeka priprema: ‘Bože moj, tako smo zakržljali. Strah me kako ćemo zvučati, ali dobro je, brzo ćemo se vratiti u formu. Hilje tu dovede svoju energiju i sve povuče!

Prije nego dočekamo njen novi, a njegov premijerni nastup u finalu, prisjeti se kako je to izgledalo u Mimari kad je Zsa Zsa sama bila među jakom konkurencijom.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]