Zorica Kondža na Narodnom: “U meni oduvijek živi rock pjevačica!”

Piše: - 07/05/2018

Zorica Kondža ‘La diva’ legenda hrvatske glazbene scene, pjevačica jedinstvenog glasa koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere, priprema rock poslasticu u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Gost će biti Tedi Spalato, ali i još jedan, specijalni gost koji do samog koncerta ostaje iznenađenje.

Na sam dan proslave sv. Duje, zaštitnika grada Splita, Kondža je uspjela biti dopodne na Narodnom, a nevečer pjevati na fešti u Splitu. Tatjani Jurić otkrila je kako sve to dospije.

Zorica Kondža i Tatjana Jurić (Narodni)

“A to vam je danas tehnologija takva da sve dospijem. S jedne strane mi je stalo biti u Zagrebu i reći vam što pripremam, a s druge strane feštu u Splitu ne bih ni za što propustila. Znate, ja vam u svojoj familiji imam same muške i zato sam totalni “multitasking.”

Zoričini muškarci – tri sina i muž, ne odvajaju se od nje ni dok nastupa.

“Muž mi je stalno za petama, a i sin svira, tako da su stalno tu oko mene. Znate, da bi opstala među njima moram biti i malo muškobanjasta, moram tako jer me drugačije neće ništa poslušati. To zapravo samo žena može! Moraš znati igrat – tu se pokazuje sva inteligencija i savršenost žena.”

Odakle i zašto baš rock u Kondžinom životu?

“Meni je sve počelo s rockom. U vrijeme kad sam ja bila mlada, nisu se mogle kod nas kupiti ploče pa su nam pomorci donosili s brodova. Uglavnom su to bili američki rock&roll bandovi – Rolling Stones, Credence, Deep Purple itd. i eto ta mi je glazba ušla pod kožu. Kad sam počela pjevati, shvatila sam da mi ta glazba čini ugodu, da ja imam tu energiju i moj orgnizam je prihvatio tu glazbu kao hranu koja mi je pasala. To zapravo nikad nije izašlo iz mene – jednom rockerica, uvijek rockerica!”

Rock poslastica “La Dive” Zorice Kondže i gosta Tedija Spalata uz bezvremenske hitove kao što su: ‘Zar je voljeti grijeh‘, ‘Ima jedan svijet‘, ‘Pokora‘, ‘Vrijeme ljubavi‘, ‘Ti si moj san‘ i mnoge druge, čeka nas u petak 25. svibnja 2018. u zagrebačkom klubu Boogaloo s početkom u 21h.

Ulaznice za koncert dostupne su putem sustava ticketshop

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]