Za totalno rasplesano ljeto Franka poklanja ‘Prvi osjećaj’

Piše: - 06/07/2020

Nakon što je Franka 2019. godinu obilježila pjesmom ‘Sve dok sanjaš’  – pjesma godine po glasovima slušatelja narodnog, (laskavu titulu podijelila s Grašinom ‘Voli me’), vjerujemo da će ‘Prvi osjećaj’ obilježiti ljeto 2020.

‘Došlo je vrijeme za veselje, ritam, ples i ljubav… Ljeto službeno počinje i vrijeme je za zabavu! Zaista vjerujem kako smo svi žedni takvih pjesama i sretna sam što vam mogu pokloniti pozitivu. Plešem čim ju čujem, gdje god se našla! ‘Prvi osjećaj’ je pjesma puna pozitive i ritma, a kako sam ja osoba koja takve osjećaje voli dijeliti sa svojom publikom, jedva čekam da ju ljudi čuju, prihvate i da bude na njihovim ljetnim playlistama. Iskreno, bila bih najsretnija da što prije krenu koncerti, pa da sa svojom publikom mogu zapjevati i zaplesati uz ovu pjesmu!’ – rekla je Franka  na narodnom.

Franka je za ‘Prvi osjećaj’ pripremila i potpuno drugačiji, moderan video spot, uz koji je poslala i poruku svojim obožavateljima: ‘Nadam se da će plesni koraci i ritam iz spota postati dio vaših tuluma, TikTok videa, Instagram objava i zabavnih videa koje ću sa zadovoljstvom pogledati i nagraditi!’

Izlaskom pjesme ‘Prvi osjećaj’ Franka se približila završetku drugog studijskog albuma, koji najavljuje za kraj godine.

 

(Foto: Franka Batelić / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]