Vice Vukov na country način: Mile Kekin otpjevao pjesmu ‘Tvoja zemlja’

Piše: - 16/11/2018

Gotovo nezamislivi glazbeni spoj dogodio se na Narodnom kada je Mile Kekin uživo otpjevao klasik Vice VukovaTvoja zemlja’. Kekin je legendarnu stvar obradio u country verziji uživo u emisiji Living Room Acoustic.

Mile je objasnio da je u jednoj recenziji njegovog solo albuma ‘Kuća bez krova’, spomenut upravo Vice Vukov: “Nikad nisam mislio da će me netko spomenuti uz tog vrhunskog pjevača. Moje vokalne sposobnosti su tu malo skromnije pa sam rekao idemo napraviti neku pjesmu. Kako imamo taj country moment, da napravimo od toga neki ‘Take Me Home, Country Road’, a i mislim da je pjesma dobra u svakom aranžmanu u kojem se izvede tako da je dobila malo drugačiju dimenziju.”

Kekin je za slušatelje i gledatelje Narodnog izveo upravo hitove s novog albuma: ‘Reno 4’ i ‘Takav par’, ali i 17 godina staru ‘Maslinu‘.
Kuća bez krova’ je njegov drugi solo album pa je Ginu zanimalo je li mu Hladno Pivo ljubavnica ili žena. Uz smijeh je odgovorio da je trenutno u jednoj poligamnoj vezi, barem što se glazbe tiče. Hladno Pivo ove godine slavi 30 godina postojanja, a Kekin se prisjetio samih početaka benda iz zagrebačkih Gajnica.

“Tada nije bilo pola zgrada koje su sada tamo. Mi kad smo kretali, na probe smo išli kroz livadu. Sad mogu priznati, kad se to gradilo, imali smo dogovor s čuvarima gradilišta da nam daju stiropor kako bi izolirali prostoriju u kojoj smo vježbali u mojoj kući. Ja sam odselio prije nekoliko godina, čak nemamo ni probe više u mojoj kući jer sam je prodao. Volim proći tu i tamo kroz kvart jer me svaki ‘ćošak’ podsjeti na vremena koja sam proveo tamo….”


Narodni Living Room Acoustic ide uživo iz studija Narodnog svakog drugog četvrtka od 18:15 sati, a osim na radiju, emitira se i na Facebooku i Narodni TV-u. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]