Vesna Pisarović – koncert kojeg je vrijedilo čekati

Piše: - 02/05/2022

Koncert kojeg smo dugo čekali pokazao se kao koncert kojeg je vrijedilo čekati. Rasprodani zagrebački Dom sportova konačno je dočekao Vesnu Pisarović i njen ‘Probudi mi ljubav’ koncert.

Pokazalo se da su pjesme ‘Da znaš’, ‘Sasvim sigurna’, ‘Da sutra umrem’, ‘Dolje na koljena’, ‘Neka ljudi govore’… zaslužile status bezvremenskih.

Od prvih do posljednjih taktova fanovi su uživali pjevajući na sav glas, plešući u pop ritmovima svakog ispjevanog stiha, bodreći ovacijama i pljeskom svaki novi, kojim je priželjkivala da ova euforija potraje što duže, a Vesnu čak tri puta vraćala na bis.

Ljubav između Vesne i njene publike svih generacija, ne samo da nikada nije prestala, već je postala još jača i snažnija, što je potvrdila i sama Vesna: ‘Doista nisam očekivala ovako divnu energiju, ovako divnu publiku! Ovom prigodom zahvaljujem se svima, cijeloj ekipi bez koje ovo sve ne bi bilo moguće.’

Upravo takva atmosfera bila je 29. siječnja 2020. u zagrebačkoj City Plazi kada je Vesna Pisarović nastupila  u show programu narodnog na 4. Danu najbolje domaće glazbe.

(Foto: Katarina Banić, press)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]