Vatrin novi singl priziva bolja vremena

Piše: - 25/10/2021

Stigao je novi Vatrin singl! ‘Nova godina nije se dogodila’ imala je premijeru u Jutarnjem klubu narodnog, a sad je stigao i spot.

“Pjesma je nastala u trenutku dok sam imao koronu. Prošle godine izašao sam iz izolacije 1. siječnja tako da sam Novu godinu dočekao u izolaciji. Meni se Nova godina nije ni dogodila jer nisam bio sa svim tim ljudima koji su mi jako bitni.”, rekao je Ivan Dečak, koji je autor pjesme, za narodni.

Na Markovo pitanje otkud mu toliko inspiracije s obzirom da piše za svoj bend, ali i za druge izvođače, Dečak otkriva svoju tajnu: “Moram priznati da nisam jedan od onih koji čekaju da ih pogodi ideja, da ih pogodi muza, nego ja to probam isforsirati, iz nečega stvoriti nešto. I kad dovoljno dugo kemijaš i mantraš, onda se stvari počnu događati.”

Za kraj, Dečak poručuje svima: “Kako se takva situacija ne bi ponovila, naš singl zapravo je sugestija slušateljima: slavite svaki dan, bez obzira bio on tmuran ponedjeljak, dosadna srijeda ili jedva dočekani petak, pronađite u svakome od tih dana barem nekoliko minuta za proslavu s bližnjima!”

(foto: Filip Gržinčić)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]