Vatrena proslava 20-tog rođendana Vatre

Piše: - 08/04/2019

Koncerti grupe Vatra uvijek su zvučali kao da postoje i više od 20 godina pa se ništa manje nije očekivalo ni ovoga puta.

I dobilo se sve što se očekivalo, čak i više!

Na obljetničkom koncertu u prepunom zagrebačkom Domu sportova, bend je predstavio deseti studijski album ‘Nama se nikud ne žuri’, koji je objavljen samo nekoliko sati uoči koncerta, ali i proveo publiku svih dobnih skupina čitavom svojom karijerom.

‘Danas možemo reći da našu glazbu slušaju sve dobne skupine, što smatramo velikom srećom za bend. Nekadašnji klinci, koji su nas otkrili odmah na našim počecima, sada su roditelji koji dolaze na koncerte sa svojim klincima’ – rekao je Ivan Dečak.

Set lista je bila mješovita – best of program. Među prvima je bio i njihov prvi hit, “Gorim”, a onda su uslijedile “Saturn” i “Tremolo” na kojoj se, na opće oduševljenje, pridružio na pozornici Damir Urban.

Baš je bila pozitivna atmosfera u Domu sportova, bilo je i vartometa, a rođendanska atmosfera iskorištena je i za promociju pjesama s novog albuma. Izveli su aktualni hit “Sve je tišina”, “Sekvoje” i “Nama se nikud ne žuri”, naslovnu s albuma, koju je Vatra izvela zajedno s Massimom.

Osim obljetničkog koncerta ove ih godine očekuje i sudjelovanje na Ultra Europe 2019! Čast predstavljanja Hrvatske pripala je upravo Vatri. Bend priprema i biografiju, a ovaj nastup u Domu sportova sniman je audio i video – kako je rekao Dečak: ‘čisto da im nije dosadno’.

(foto: Vatra / Offical Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]