Vatra za Narodni obradila klasik Novih Fosila

Piše: - 13/04/2018

Vatra koja pjeva “Milena generacijo moja, jesmo li previše htjeli?” naizgled se čini kao nemoguće. Dok nisu došli u Narodni Living Room Acoustic.

“Vrtio sam nekoliko pjesama koje bismo mogli odsvirati i onda sam zasvirao ‘Milenu’ i moj sin, koji je plakao, u tom je trenutku prestao plakati. Rekoh, okej, mogli bi to”, tako je frontmen grupe Vatra, Ivan Dečak, najavio njihov izbor za obradu u polusatnoj svirci uživo.

Nije tu bilo samo svirke. Tomislav i Gina iz Treće smjene upoznali su jednu drugu stranu benda i Ivana Dečaka. Pjevač se pohvalio kako je skoro svakog dana na tržnici te da čak i tamo pronalazi inspiraciju za pjesme.

“Popričam tamo s tetama, pa čak i za ovu pjesmu ‘Nama se nikud ne žuri’ sam naslov našao u pekarnici u kojoj kupujem kruh. Gospođa koja tamo radi i prati bend je rekla: “Polako, ne žuri ti se nigdje”, ja joj kažem da baš razmišljam kako će se zvati pjesma, imao sam dva – tri imena i jedan od njih je bio taj.”

Bila je to prilika da gitarist Robert provjeri Ivanovo znanje pa su odigrali jednu ‘rundu’ asocijacija s pojmovima voća i povrća. Iako se dobro držao, najbrži je bio na ‘trik’ pojmu – kulenu.

Dečki su u Living Roomu Narodnog izveli i hit ‘Bilo je dobro dok je trajalo’ i posljednji singl ‘Nama se nikud ne žuri’, inače duet s Massimom.

Tomislav i Gina dobili su i jednu ekskluzivu. Naime, Vatra iduće godine slavi 20 godina benda pa pripremaju veliki koncert u Zagrebu. Datum i mjesto još nisu poznati jer, kako kaže Dečak, želi to sačuvati za sebe kako bi početkom iduće godine ponovno mogao doći na Narodni.

Narodni Living Room Acoustic slušaj svakog drugog četvrtka uživo u 18:15 iz studija Narodnog. Kroz emisiju te vode Gina Victoria Damjanović i Tomislav Cvetković iz Treće smjene. 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]