Vatra sprema novi singl?

Piše: - 14/01/2021

Dečki iz Vatre, čija je pjesma ‘Sva naša ljeta’ u trideset nominiranih za Pjesmu godine i nagradu narodnog ‘Bilo naroda’, vrijedno rade na novim stvarima. Na svojoj službenoj Instagram stranici objavili su status u kojem najavljuju novi singl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vatra (@vatra_official)

Frontman Vatre Ivan Dečak još nam je ljetos najavio da planiraju izlazak novog albuma ove godine, ali do tada ga pred publikom žele opravdati singlovima: “Deadline nemamo, jer živimo u vremenu i prostoru u kojem su albumi izgubili na težini. Mislim da slušatelji danas najviše slušaju singlove, pa samo u skladu s time odlučili pustiti van nekoliko singlova prije nego objavimo album, čisto da budemo fer prema našoj publici ako im se to svidi, da imaju opravdanje da potroše novac na naš album ili ako im se ne svidi, da ga ne kupe.”

U međuvremenu su izbacili ‘Carstvo sunca’, s kojim su na Youtubeu dosad skupili oko sedamdeset tisuća pregleda.

Dok čekaš njihov novi singl, ne zaboravi da je Vatra sa svojom ‘Sva naša ljeta’ u konkurenciji za izbor Pjesme godine prema ocjenama slušatelja narodnog. Pobjednika ćemo znati 27. siječnja, a ti svoj glas za svog favorita možeš dati još do nedjelje, 17. siječnja u ponoć.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]