Vatra ima novi singl ‘Sva naša ljeta’

Piše: - 25/02/2020

Ovo je novi singl grupe Vatra kojim najavljuju deseti studijski album.

“Odlučili smo da ne izlazimo odmah s albumom, dakle izaći će nekoliko singlova prije nego izaže album, ali Sva naša ljeta svirat ćemo 04. travnja u Bogaloou”.

‘Sva naša ljeta’ svojevrsna je posveta djetinjstvu, vremenu koje nam tako brzo i nepovratno izmakne. Sada kada sam postao otac, gledam svoje klince kako drame prije odlaska u vrtić, zbog loše navučenih čarapa , prebrzog topljenja sladoleda, premalo pekmeza u krafnama, previše hrane u tanjuru… Znam da sam od njih bio tisuću puta gori, pa me sve to skupa nasmijava.

Gledam ih kako rastu dok ja starim i pokušavam sve to nekako pretočiti u pjesme. ‘Sva naša ljeta’, upravo je jedna takva, progovara o prolaznosti i potrebi da se komadić djetinjstva i mladosti zauvijek zadrži.’  rekao je o pjesmi autor Ivan Dečak.

 

Vatra sprema dosta koncerata uskoro, prvi koji ih čeka je u zagrebačkom Bogaloou.

“Imamo dosta koncerata, svirat ćemo Bogaloo 04. travnja, 15 godina nismo nastupili u tom klubu, 3 godine u bilo kojem klubu u Zagrebu. Bili smo u međuvremenu dva puta u Domu sportova i Lisinkom i odlučili smo se malo vratiti u klub, osjetiti tu energiju kad su ti ljudi jako jako blizu.”

(Foto: Vatra / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]