Vanna: ‘Kralj lavova je nezamjenjiv crtić u odgoju djece’

Piše: - 03/07/2019

Nakon punih 25 godina, na kino platna vraća se najpoznatiji lav uz kojeg su odrastale generacije diljem svijeta – iščekivana igrana adaptacija Disneyevog Kralja Lavova. Ovog srpnja se tako otvara prilika za povratak u Ponosnu zemlju u afričkoj savani, gdje publiku u live-action adaptaciji čeka Simba, budući kralj lavova.

Igrana verzija Kralja lavova uključuje sve pjesme iz izvornog filma, a jedna od glavnih pjevačkih uloga pripala je Vanni koja je otpjevala hrvatsku verziju pjesme Circle of Life, Život teče u krug.

‘Mi smo tu u funkciji da na hrvatskom otpjevamo pjesme koje znamo već 25 godina. Prijevod je izvrstan i jako pjevan, potpuno je u duhu priče o malom Simbi, bilo mi je super to odraditi. Pjesma je jako nisko intonirana za ženskog izvođača, ja inače pjevam visoke tonove, zato je ovo možda neka moja strana koju možda svi neće odmah prepoznati,’ rekla je Vanna.

‘Pouka ovog crtića koji svakako spada među najuspješnije Disneyeve crtiće svih vremena specifična je jer se plasira kroz svijet životinja, što je klincima, ali i odraslima jako interesantno. Tu se vraćamo na hamletovsku teoriju, na dvoumljenje mladih osoba – da preuzmu odgovornost ili ne. Poanta priče je da treba prihvatiti i ono što je teško ako ti je tamo mjesto i ako nema tko drugi umjesto tebe. Djeca to nauče i instinktivno prihvate kroz svijet životinja, kroz tu sjajnu animaciju i niz nevjerojatno simpatičnih likova. Tako da je Kralj lavova nezamjenjiv crtić u odgoju djece’, zaključuje Vanna.

Kako sve skupa zvuči i izgleda možeš provjeriti u kinima od 18.srpnja.

Vannu možeš i uživo slušati na nekom od brojnih ljetnih koncerata, a prvi sljedeći je 07.07. Kaštel, Pula.

(foto: Vanna / press)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]