Vanna – Kad na koncertu zaboravim riječi, ja ih izmislim

Piše: - 09/03/2020

‘Loš trenutak’ jedna je od pjesama s albuma ‘Izmiješane boje’ i Vanna ju je premijerno izvela uživo u Pravom danu Narodnog. Tatjani Jurić je otkrila da i dalje ima tremu pred svaki nastup:

‘Uvijek idem glavom kroz zid. Ako ti to postane dosadno i uobičajeno i svakodnevica, onda nešto ne valja s tim poslom. Uvijek ti jednako mora biti izazov, napraviš pjesmu i pitaš se – Bože, hoće li ovo uspjeti i svaki put uvijek ispočetka. ‘

‘Iskreno, nikad mi nije loš trenutak kad trebam pjevati, to mi je uvijek veselje. Pozornica je uvijek ta i ako ispred sebe imaš neke ljude koji su spremni da ih razveseliš ili bar nekako dirneš – to je jedino što vrijedi.’

Poslušaj kako ‘Loš trenutak’ zvuči uživo samo uz klavijature.

Vanna nikad nije mistificirala svoj posao: ‘Apsolutno se zna dogoditi da na koncertu zaboravim neki stih. Ali, vrlo često u publici stoje ili sjede ljudi koji jako dobro znaju te tekstove i onda su u šoku; ja im vidim na licima da su u šoku. Jednom sam bila na koncertu i toliko sam zeznula tekst da je i Goran (zvan Gorki koji je i danas svirao sa mnom) poslije rekao da je mislio da imam moždani udar. Ali, to mi daje i kreativni izazov. Jer ako u tom trenutku ne znam taj tekst – moram smisliti neki novi .Recimo pjesma Brune Kovačića – da nisam više nesretna ni nervozna ni nedužna… to uopće nije točno, ali mi je prvo palo na pamet. Nevina ni nesretna i nejasna, bezveze tri glupe stvari nabrojim ako se ne mogu sjetiti ‘– smije se Vanna.
S obzirom da je sama autor nove pjesme, morat ćemo joj vjerovati na riječ da ništa nije izmislila. U showu The voice imali smo prilike vidjeti kako ‘Loš trenutak’ zvuči u duetu – Filip Rudan i mentorica. ‘Ovo je meni bolje!’ – zaključila je Vanna.

Još jedan duet koji moraš čuti – naša producentica Dora pokazala je kako bez greške repa cijelu frazu iz hita ‘Da ti nisam bila dovoljna’ a Vanna je dokazala da joj bez problema može parirati.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]