Vanna je na tronu TOP 16 liste!

Piše: - 22/02/2022

I ovog puta si odabrao svoje favorite, a zbrajanje svih glasova koji su nam pristigli na mail [email protected]Vanni i njezinoj novoj pjesmi ‘Želja’  je donijelo prvo mjesto na ovotjednom poretku.

Kako je i ona sama rekla prije nego smo ovu stvar premijerno čuli kod Ivana u 385showu, aranžman i produkciju potpisuje Goran Kovačić , a kao i sve pjesme koje je izdala u zadnje vrijeme i ovaj tekst je pisala sama: ‘Poklanjam slušateljima njihovu vlastitu interpretaciju ove pjesme, ali mislim da će im sve biti jasno. Na njima je sad da kažu hoćemo li ju slušati u zagrebačkoj Areni na koncertu. Publika će odlučiti.’ 

Priznala nam je da je njezina jedina želja koncert u zagrebačkoj Areni, a do njega je ostalo manje od tri mjeseca – ako još nisi, karte potraži na eventimu! 

 

 

Ne propusti i ti podržati svoje glazbene favorite, glasaj i dalje na mail [email protected] – glasati možeš za najviše tri pjesme s liste, a možeš predložiti i pjesmu koja bi se trebala naći na njoj.

Ne propustimo spomenuti da je Vanni za petama dvojac Matija Cvek i Eni s pjesmom ‘Trebaš li me’, a na trećem mjestu je  Parni valjak i pjesma ‘Ponovno’, posljednja stvar koju je Aki Rahimovski snimio s bendom.

 

 

(FOTO: Screenshot/YT video ‘Želja’)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]