Vanna izdala album ‘Izmiješane boje’

Piše: - 25/07/2019

‘Divan je osjećaj držati svoj novi album u rukama. Mene to i dalje veseli čak i nakon toliko godina na sceni. To mi samo govori da sve ima smisla pogotovo ako ove pjesme zažive među publikom’,izjavila je Vanna.

‘Konačno!’, kažu na Facebooku Vannini brojni fanovi. Dugoočekivani album ‘Izmiješane boje’, Vanna je najavila još  prije dvije godine istoimenim singlom.

‘Na ovom albumu nalaze se izmiješane boje melodija i stihova koje su mi okupirale misli posljednje dvije, tri godine sve sa željom da postanu pjesme koje će nekima od nas nešto značiti. Da bi se to dogodilo bili su potrebni ljudi koji ostavljaju trag, a da toga nisu ni svjesni.’, objasnila je Vanna u knjižici albuma.

Na albumu se našla, uz ostale kojima je već osvojila eter, i balada ‘Najbolji ljudi’ te stilski potpuno drugačija pjesma      ‘U tebi’.

Osim autorskih pjesama, na Vanninom novom albumu nalaze se još dva uspješna singla autora i Vanninog dugogodišnjeg suradnika Ante Pecotića, ‘Gdje počinje kraj’ i ‘Tragom tvojih tragova’ nastao u suradnji sa Zsa Zsaom.

‘Naročito sam zahvalna ljudima koji sviraju sa mnom i koji su sudjelovali u nastajanju ovih pjesama, dali mi vjetar u leđa i s kojima sam te pjesme prenijela publici izravno – na koncertima’, zaključila je Vanna.

Prvu priliku da neke od novih pjesama čuješ uživo, imat ćeš na pulskom Kaštelu gdje će Vanna 9.8. održati koncert.

 

(foto: Vanna / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]