Urban&4 predstavljaju novu pjesmu ‘Div’

Piše: - 06/12/2019

‘Sve dok pjesma nudi krila, moj je korak poput diva’

Uoči dva, sad već tradicionalna koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture, oba rasprodana, Urban&4 upravo su objavili novu pjesmu.
Div je ono veliko, značajno biće koje poznajemo iz priča, a koje samo rijetki susretnu u životu. Također je div i simbolom veličine, snage, postojanosti. Za mene osobno div stoji i kao znak skrivene nježnosti, zarobljenosti u veličini, prividne nesalomljivosti, a onda zbog toga često i usamljenosti. Mislim da je pjesma dovoljno jasna u svojoj poruci i istovremeno dovoljno otvorena da u njoj svatko može pronaći svoje značenje, pa mi se čini nepotrebnim da ispričam svoju priču o tome što ona meni znači. Nadamo se da će sve ono što smo ugradili u ovu pjesmu pronaći put do slušatelja”, komentirao je Damir Urban.

U pauzi između koncerata, kojih ima zaista mnogo ovoga mjeseca, Urban&4 snimit će i spot za pjesmu ‘Div’. Dok spot ne ugleda svjetlo dana, pjesmu će se moći čuti uživo na koncertima koje Urban&4 imaju u prosincu: osim dva dana rasprodane Tvornice kulture ovog vikenda kojima Tvornica obilježava svojih 20 godina, bend ovaj mjesec stiže i u Split, Pulu, Rijeku i Dubrovnik.

 

(Foto: Damir Urban / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]