Upoznaj Nelu: “Obična sam djevojka koja voli pjevati”

Piše: - 29/05/2018

Mlade snage hrvatske glazbene scene sve su jače, a tome je pridonijela i Nela. Možda je znaš iz HRT-ovih emisija “Voice” i “A strana” pod imenom Antonela Đinđić, gdje je odlučila pokazati što zna i pronaći svoje glazbeno mjesto.

Nelin put nastavio se kroz solo karijeru, a vrijeme je za njezin novi singl – ‘Vrijeme je’.

“Vrijeme je uvijek za ljubav i za radost i sreću, proljeće, ljeto… Ali ne vani, već u srcu. Mislim da ljudi često zaboravljaju, od problema koji ih zaslijepe, da je uvijek vrijeme za ono dobro, a mislim da sam to na neki način prenijela.”

Spot je snimala kod prijatelja u Berlinu, a pamtit će ga po nekim ludim pričama… “Promijenila sam jedno 15 outfita i šminke. Svaki outfit je imao drugu lokaciju i budući da nismo imali apartmane po cijelom Berlinu, outfiti su se mijenjali ako bi me netko pustio da uđem u wc, šminkali su me nasred ulice, pa bi padala kiša pa smo vukli kovčeg pun odjeće…”

Skromna 21-godišnjakinja za Narodni kaže da je obična djevojka iz Zagreba, koja nema puno za reći o sebi. “Volim glazbu, volim pjevati i nadam se da to mogu prenijeti na ljude i to je manje – više to.”

Istina je ipak nešto drugačija. Nela studira geologiju na PMF-u, a iako joj je fakultet zbog glazbe na drugom mjestu, ističe da voli studirati.

Glazba je trenutno u prvom planu, a Nela nam je otkrila da priprema nešto posebno za početak jeseni. Iako ne može još puno otkriti, riječ je o novom singlu koji će biti, kako kaže, “nešto burniji”.

(foto: Facebook/Nela)

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]