U prodaji dodatne ulaznice za Ninin koncert u Splitu

Piše: - 28/02/2019

S obzirom na to da je i novi kontigent ulaznica za Ninin splitski koncert za Dan žena gotovo rasprodan, u prodaju su pušteni novi sektori. Navala na ulaznice iznenadila je i samu Ninu koja je Splićanima poručila kako je iznimno zahvalna na njihovim pozitivnim reakcijama i kako se neizmjerno veseli svom prvom samostalnom nastupu u Spaladium Areni.

“Već godinama sanjam o velikom koncertu u Splitu i moram priznati da su me Splićani dirnuli do suza. Hvala svima koji stižu u Spaladium Arenu i hvala svima na divnim porukama podrške “, rekla je Nina. “Pripremili smo puno toga, najbolju produkciju, prošireni bend, brojna iznenađenja, ali sve to ne bi bilo iznenađenje da vam sada otkrijem detalje, pa je najbolje da dođete u Spaladium Arenu.”

U ovoj godini Nina planira još novosti – plan je izdati još jednu pjesmu, a onda i novi album. “Dugo smo kuhali nove stvari i jako sam sretna što je album skoro gotov. Hvala svima što su podržali pjesmu ‘Rekao si’ i publici i struci. Evo, proglašena je pjesmom godine po izboru Narodnog radija. Još jednom vam od srca hvala.”

Ulaznice su u pretprodaji u sustavu Eventim po ovim cijenama:
100,00 kn – parter
130,00 kn – donja tribina sjedenje – RASPRODANO
130,00 kn – gornja tribina sjedenje
110,00 kn – tribina dolje, ograničeni pogled

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]