‘Trebaš li me’ osvojila srca publike!

Piše: - 11/02/2022

Otkako su Matija Cvek i Eni Jurišić izbacili stvar ‘Trebaš li me’ – na društvene mreže narodnog stižu same pohvale za ovaj dvojac koji je pjesmom donio pravo osvježenje na našu glazbenu scenu. Imaju gotovo pola milijuna pregleda spota na youtubeu, a u komentarima obožavatelji nižu same pohvale:

‘Ovo se zove hit! Fantastični vokali, emocija, trileri, melodija, spot. Napokon pjesma, najlakše ju je opisati riječju „premočno“.. Hoćemo još!’ 

‘Toliko ste moćno dočarali svaki detalj …Slušatelju omogućili da osjeti, doživi svaku izgovorenu riječ, emociju, notu…..naklon do poda….i što prije nas nagradite sa još ovakvih pjesama.’

‘Greetings from Finland. This is really powerful emotional song. Even when I don’t know the lyrics by heart those give me chills. And her voice goes straight to my heart.’

 

Osim pohvala iz cijele Hrvatske, susjednih zemalja, lijepe riječi stižu sa svih strana što je zasigurno ovom mladom dvojcu pravi vjetar u leđa.

Izgorjet ću, trebam te još uvijek

Bar da me nazoveš, k’o nekad, da skratim ti dosadu

Na zadnjem sjedištu, sanjam putovanja,

kad dođemo do kraja, bar da se nasmiješ na izmaku’

 

Pjesma je zahvaljujući tvojim glasovima zauzela prvo mjesto na TOP 16 listi narodnog, a glasati za nju možeš još uvijek kao i za ostale favorite.

 

 

Kao i sve najbolje stvari u životu, duet je nastao spontano: ‘Prvi put kad sam čula pjesmu uz akustičnu gitaru, već mi je u toj fazi zvučala toliko snažno da me na prvu osvojila. Prvi demo smo otpjevali na jednom spontanom druženju i već tada smo znali da će biti duet. Ta ideja je na kraju zaživjela.’ – rekla je Eni za narodni. 

Pjesma je neko vrijeme stajala u ladici, a prve taktove već su imali godinu dana prije nego je izašla:

Glazbu i tekst sam radio u hodu, u nekom svom filmu i kad sam čuo prvi demo nekako mi je Eni odmah pala na pamet – to je glas koji treba pjevati. Srećom se i njoj pjesma svidjela, a onda smo nekako zajednički došli do zaključka da bi možda bilo dobro da i ja otpjevam s njom.’ – kaže nam Matija. 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]