Tony predstavio novi singl i spot ‘Čudu se nadam uzalud’

Piše: - 30/09/2019

‘Prebolim je sto put na dan

Pa joj se vratim kao lud

Na ljubav se još zaklinjem

Čudu se nadam uzalud…’

Novi singl Tonyja Cetinskog ‘Čudu se nadam uzalud’, dobio je i odličan spot.

‘Što se tiče ovog spota koji prati novi singl, velika stvar se dogodila – gostuje glazbenik Elvis Stanić, kojeg ne treba posebno predstavljati. Znali smo da će to biti dobro, ali da će baš tako sjesti pjesma i njemu i da će to sve zajedno tako dobro izgledati….Mogu reći da je to meni najljepši spot u karijeri.’, rekao je Tony.

‘Čudu se nadam uzalud’ je još jedan siguran hit s aktualnog albuma ‘Kao u snu’, kojeg Tony predstavlja na koncertnoj turneji #samoljubav. Turneja je počela je kao regionalna, no sada govorimo o Tonyjevoj svjetskoj turneji – ekskluzivno nam se javio iz Australije:

‘Samo ljubav se dogodila i u Melburnu! Po prvi puta smo u Australiji i jako smo ugodno iznenađeni prijemom. Izuzetni su domaćini, puno dobrih i dragih ljudi željnih zabave i emocija. Tu se na koncertu plakalo i smijalo….bilo je jako emotivno.’

Nakon koncerata u Australiji, #samoljubav ide dalje, opet preko bare.

‘Po povrtku iz Australije ćemo imati dva tjedna odmora doma, a onda nastavljamo turneju u Americi i Kanadi. Bit će tu Chicago, New York i na moje veliko zadovoljstvo, San Francisco kojeg obožavam. Tako da eto, veseli nas, a kao što vidim, ljude veseli još više jer su željni dobre domaće glazbe.’ zaključio je Tony.

(foto: Tony Cetinski / Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]