Toni ima novu stvar ‘Čekam te’

Piše: - 28/01/2019

Čekam te,  pronađi me

Da udahnemo miris ljubavi; da želja pamet pobijedi

Čekam te…

 

….to su stihovi nove pjesme Tonija Cetinskog „Čekam te“ koju si premijerno mogao čuti u Jutarnjem klubu Narodnog. Album „Kao u snu“ se isplatilo čekati jer su, sve do sada objavljene,  pjesme postale hit.

„Stvarno imam dobar tim; to možda može zvučati kao fraza koju stalno govorimo, ali nije – ovaj album je stvarno dobro prošao. Meni je to posebno drago jer sam po prvi puat potpuno uzeo stvar u svoje ruke što se tiče izvršne produkcije i skupio ljude po svom guštu i ukusu.“ – kaže Toni.

Da je Toni uložio puno truda u svaku pjesmu dokazuju i nominacije za Dan Najbolje Domaće glazbe. Prošle godine je u Top 10 bila ‘Laku noć’.

„Radiš uvijek da ipak pjesma duže traje od one minutaže, znači da traje godinama, da traje desetke godina, da traje vječno… Zato se duže rade pjesme i nastoji im se kvalitetnije pristupiti .Pjesme su već sada naišle na veliko odobravanje publike što nam je najosnovniji i najbitniji cilj. Naravno da su nam drage i nagrade, ali na njih se nekako vremenom navikneš. Na podršku publike se nikad ne možeš naviknuti. Toliko ti je drago da si pogodio u sredinu  da se nekad osjećaš k’o onaj alkar iz Sinja.“- dodaje Toni.

I ove godine se družimo u finalu Dana NDG s pjesmom ‘Kao u snu’

“Hvala svima koji su glasovali ne samo u moje ime, bit će to respektabilan broj kvalitetnih izvođača na jednom mjestu. Mislim da će to biti još jedan lijepi Dan Najbolje Domaće Glazbe.”

Vidimo se u srijedu, 30. siječnja u Mimari.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]