Tonči Huljić i Zagrebačka filharmonija u Lisinskom na gala večeri filmske glazbe

Piše: - 16/04/2019

Danas je na Narodnom bio Pravi dan za druženje s Tončijem Huljićem. Tatjani Jurić i slušateljima Narodnog ispričao je kako je udružio snage sa Zagrebačkom filharmonijom i pripremio novi projekt Croatia Rhapsody. Imat ćemo ga priliku čuti i vidjeti na koncertu u Zagrebu, na Tomislavcu 03. svibnja.
Ali, kako obično biva s Tončijem, to nije sve!

(foto: Lisinski / press)

‘Vama koji ne odete za 1. svibanj na produženi vikend, ja ću svirati u Lisinskom. Pridružit ću se Zagrebačkoj filharmoniji u njihovom off ciklusu – ‘U svom filmu’ – večer filmske glazbe. Oni će svirati jedno pola sata filmsku glazbu svjetski poznatih kompozitora, a onda dolazimo Madre Badessa i ja i izvodimo moju filmsku i glazbu iz TV serija. Iznenadit ćete se koliko tu ima tih popularnih pjesama instrumentalnih. Naravno bit će i još iznenađenja kao što je bilo ono sa ‘Dva put san umra’. – otkrio je Toni.

Dakle, uz glazbu Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova, u Lisinskom će se dogoditi i spektakularna premijera velikog evergrina Dva put san umra – s gotovo 700.000 pregleda na Youtubeu, koju ćemo prvi puta čuti u živoj koncertnoj izvedbi!

Na pozornici Lisinskog okupit će se veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, potom Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, sopranistica Antonella Malis koja će nastupiti u poznatim temama Golikova remek-djela ‘Tko pjeva zlo ne misli’ te Hana Huljić, a uza sve njih i članovi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić.

Večer filmske glazbe koju treba doživjeti!

Isključite probleme, uključite glazbu.

I budite – “U svom filmu”!

(foto: Narodni)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]