To može samo narodni: Grašo razveselio Anu

Piše: - 01/05/2020

Dok se stvari malim koracima vraćaju u normalu, mi ti svejedno dane kratimo i uljepšavamo razgovorima s tvojim omiljenim zvijezdama. Prvo smo spojili Opću opasnost i Eliju, pa Danijelu Martinović i Aleksandru, a sada i Petra Grašu i Anu.

Umjesto da radim, ja sjedim u svojoj sobi i razmišljam što da vam snimim i kako da opišem tko mi je najdraži pjevač ili pjesma. Svatko tko me upoznao zna da je to Grašo, a mislim da i on to zna na koliko sam koncereta bila u prvim redovima, putovala iz Splita za Zagreba, nema što nisam radila.

Ana je Grašin veliki fan od malih nogu. Na njegovom prvom koncertu bila je sa samo deset godina, i od tada ne staje. U Skype razgovoru koji je vodio naš Marko Bratoš, Grašo i Ana dogovorili su i privatni koncert na Aninom piru, a ekipa se dogovorila i vidjet i nazdraviti na sljedećem koncertu.

 

Video je i na  Youtube kanalu narodnog, Facebooku i Instagramu, a i svaki dan u podne na narodni TV!

Još je jedna prilika ostala za “upoznati” svoju omiljenu zvijezdu u vrijeme izolacije, pa snimi Instagarm story, tagiraj narodni i oobjasni tko je i zašto tvoja omiljena zvijezda, a mi ćemo ti osigurati da se čujete preko Skypea. Ili to, ili ostavi glasovnu poruku na našem besplatnom 0800 1007.

Sretno!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]