To može samo #narodni – Aleksandra zapjevala s Danijelom  

Piše: - 24/04/2020

Obećali smo ti da možeš ostati doma i stvarati uspomene koje nisi mogao ni zamisliti. Trebao si samo snimiti video gdje objašnjavaš koju pjesmu na narodnom najviše voliš i s kojim bi izvođačem htio skajpati ili to isto napraviš tako da se snimiš na naš besplatni telefon 0800 1007.

‘Ja bih htjela čuti Danijelu Martinović jer je pozitivna, vesela i mislim da nam to svima u ovoj situaciji treba. Njena najveselija  i najoptimističnija pjesma je Dobro je koju uvijek pojačam kada je na narodnom . I  što god da nije dobro tada postane dobro!’ – to nam je ispričala Aleksandra, odgojiteljica iz Zagreba.

Socijalna distanciranost ispoštovana – Aleksandra u svojoj, Danijela u svojoj, a Marko u svojoj sobi i onda chat preko Skypea. Sve uz puno puno smijeha.

Video je i na  Youtube kanalu narodnog, Facebooku i Instagramu, a i svaki dan u podne na narodni TV! A ti ako želiš isto iskustvo s nekom drugom zvijezdom, čekamo te – prijavi se, reci s kime bi skajpao dok si u karanteni? Javi – svi detalji su tu!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]