Tatjana Jurić i Marko Bratoš vode te kroz Dan najbolje domaće glazbe

Piše: - 27/01/2021

Sretan ti Dan najbolje domaće glazbe!

Iako je to praznik, i to jedini praznik,  kojeg slavimo cijelu godinu – obilježavamo ga zadnju srijedu u siječnju. Tako danas u 16 sati svakako budi uz nas i uživaj u deset najboljih pjesama prošle godine.

Marko Bratoš je ponovno tu s već legendarnim najavama izvođača (svratit će i Hrvoje Kečkeš alias Lošiša Cesarić),  a Tatjana Jurić će s izvođačima pretresti cijelu 2020.-tu.

Čisto da znaš, nemoj gledati naslovnu fotografiju, oboje su obećali  da će iskoristiti priliku i skockati se u skladu s prigodom. Pogotovo Marko: ‘Jako se veselim! Em što ću vidjeti deset najboljih izvođača, em  napokon imam priliku, jednom u zadnjih godinu dana, obući odijelo. Veselim se biti zgodan iako pored Tatjane Jurić sumnjam da će to itko primjetiti.’

Tatjana jedva čeka goste  u studiju:  ‘Svima nam treba malo glazbe, malo razonode, malo osjećaja da se stvari, koliko toliko, vraćaju na ono staro normalno i zato  se jako veselim Danu najbolje domaće glazbe! Upali narodni, bit će to jedan sjajan koncert!’

 

Bilo naroda čeka svog novog vlasnika. Ti si izabrao da u Top deset (abecednim redom) ulaze:

  1. Antonia Dora & Alen Đuras – Da ti usne slijedim
  2. Damir Kedžo – Divlji vjetre
  3. Franka – Nedodirljivi
  4. Marko Kutlić – Samo nek ona sretna je
  5. Massimo – Mali krug velikih ljudi
  6. Matija Cvek feat. Matija Dedić – Nasloni se
  7. Petar Grašo – Neće nas zauvik bit
  8. Pravila Igre – Usne od šećera
  9. Vanna – Loš trenutak
  10. Zsa Zsa feat. Hiljson Mandela – Ova ljubav

Svi oni dolaze i pjevaju od 16 sati. Biraj kako ti paše: slušaj narodni, prati nas na YouTube kanalu narodnog ili gledaj na  narodni TV ( potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

 

 

 

 

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]