Stjepan Lach za ulogu u seriji obrijao bradu

Piše: - 30/03/2021

Stjepan Lach uskoro će se pojaviti u televizijskoj seriji ‘Dnevnik velikog Perice’. Utjelovit će pobjednika 1. Zagrebačkog festivala, dok ga u stvarnosti uskoro očekuje njegov debitantski nastup na nadolazećem 68. Zagrebačkom festivalu.

Stvarno mi je bila velika čast bila snimati s mnogim poznatim glumačkim imenima čije pohvale na račun svog glasa nosim kao najljepše uspomene sa snimanja. Samu ulogu nisam trebao previše glumiti budući da sam zaista bio u prirodnom okruženju i radio ono što najviše volim tako da mi nije bilo teško opustiti se i uživati.’, ispričao je Stjepan.

Uloga je od Stjepana tražila i veliku promjenu u izgledu pa je morao obrijati svoju prepoznatljivu bradu.

‘Zbog uloge sam četiri mjeseca puštao kosu, a za samo snimanje obrijao sam i bradu. To je bila stvarno velika promjena jer ju nisam brijao posljednjih šest godina. Promjena je bila toliko drastična da me sljedećih nekoliko dana  nisu prepoznavali niti neki od mojih prijatelja.’, rekao je Stjepan.

Lach će se uskoro na 68. Zagrebačkom festivalu predstaviti s pjesmom ‘Ja nisam taj’, a ta je pjesma već naveliko osvojila slušatelje narodnog.

 

(Foto: Stjepan Lach by Vladimira Spindler)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]