Sretan rođendan Gobac!

Piše: - 17/02/2021

Frontman Psihomodo popa Davor Gobac danas puni 57 godina, a za dvije godine će proslaviti i 40 godina benda. Sam za sebe kaže da si je “skulirao život”, da živi normalno i uživa u svirkama. Za rođendan si želi ostati zdrav, bez korone i na ljeto odraditi turneju koju je trebao s bendom prošle godine, a planira i novu izložbu jer je napravio i neke nove radove za vrijeme ovog lockdowna.

 

Prije nepune tri godine Psihomodo pop odradio je svoj veliki koncert na zagrebačkoj Šalati za 35 godina karijere. Tada nam je Gobac rekao da se ovaj Psihomodo pop ne razlikuje previše od onog s početaka, da su samo postali zreliji, da možda sviraju malo bolje nego prije, ali da je to dalje taj isti bend.

Na pozornicu se prvi put popeo s trinaest godina, a među omiljene momente u karijeri Gobac navodi svirku s Ramonesima i Iggy Popom. U svojoj karijeri dosad je surađivao s mnogim stranim i domaćim glazbenicima, između ostalih s Dinom Dvornikom i Massimom, a najnovija je suradnja sa Zdenkom Kovačiček s kojom je snimio pjesmu ‘Jaka’ za njezin novi album koji se očekuje u prodaji za dva dana.

 

Gobac i njegov Psihomodo pop bili su nam među prvim gostima u našem Living room acousticu kada je nastala i famozna obrada ‘Proplakat će zora’.

Gobac sretan rođandan želi ti cijela ekipa narodnog i još puno dobrih pjesama i svirki!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]