Songkillersi imaju novi singl ‘Teži slučaj’

Piše: - 16/05/2019

‘Nije se problem poistovjetiti s pjesmom “Teži slučaj” kad sam po prirodi težak’

– rekao je frontman Songkillersa, Željko Banić Bane.

Dobar tekst, lako pamtljiva glazba, prepoznatljiv Banetov vokal i dobili smo jednu pravu ‘songkillerovsku’ cool ljetnu pjesmu.

‘ Pjesma je spoj nekoliko tradicionalnih glazbenih žanrova kao što su blues, soul, rock pa čak i gospel u jednom dijelu pjesme. Tematika je, kao što i sam naslov kaže, težak slučaj. Često sam i sam, od raznih ljudi, bivao okarakteriziran kao osoba težeg karaktera. Osobno sam mišljenja kako je bolje imati i težak karakter nego biti bez karaktera. Ne znam što očekivati od pjesme, pričekajmo feedback.’

Spot za pjesmu režirao je Hrvoje Banić, a tematika pjesme ‘Teži slučaj’ najbolje se dala opisati tako da nas Bane pusti u svoj dnevni boravak.

 

Tijekom više od dvadeset godina uspješne karijere Songkillersi su stekli mnoštvo fanova i status najvećeg hrvatskog funk benda. Iza njih stoji šest studijskih albuma, mnoštvo singlova, velikih glazbenih suradnji i još uvijek stvaraju nove pjesme i najbolje zvuče kad pjevaju o ljubavi.

‘Ono što sigurno znam je da fanovi mogu očekivati sljedeći singl već u rujnu, a nije isključeno da će se pojaviti i još neka potpuno nova pjesma…’ – rekao je Bane.

Brojni ljetni nastupi koji ih očekuju bit će idealna prilika da ‘Teži slučaj’ predstave publici uživo.

 

(foto: Songkillers / Mirko Mihalj)

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]