Škugor otkrio da mu je srce puno kada rasprodana dvorana pjeva s njim

Piše: - 21/03/2019

Frida više nije samo Gopčeva kraljica!

Upravo je pjesmu Psihomodo Popa obradio na sebi svojstven način i Marko Škugor kod nas u Living Room Acousticu.

Priznao je da mu je ova obrada prvi ovakav izlet u nepoznato, a Zorica nam je rekla kako ju ne bi začudilo da se jednom okuša i u rock izvedbi.

Ovo mi je prvi ovakav izlet, a s obzirom da se prvi pamte, vidjet ćemo kako ovo izgleda.

Osim obrade, Škugor je još otpjevao i tri svoje pjesme. Gostovanje je započeo uz pjesmu Vagabundu, a zaključio ga je pjesmom Ako projdemo.

Između je otpjevao Samo s tobom sam upoznao ljubav s istoimenog albuma koji je posvetio svojoj ženi.

Ma ne znam ja tko je to rekao, ali da, to mi pomaže da samo ženi zapjevam i da sve svađe prođu.” odgovorio nam je u šaljivom tonu.

Najavio nam je i svoj koncert u Lisinskom u kojem je sad već skoro dio stalne postave te uredno rasprodaje dvoranu. Gošće na koncertu su Zorica Kondža i Antonella Malis.

Nema treme, uvijek je sve isto, onaj pozitivni osjećaj. Prvi put se ne zaboravlja i jako ga dobro pamtim te mi je drago da je publika uživala. Jedina razlika je što su mi gošće ove godine draže jer ipak žene su žene. Kad je dvorana rasprodana i kada ljudi pjevaju sa mnom, meni je srce puno!”

Objasnio je i zašto je izabrao Oliverovu pjesmu za duet sa Zoricom.

Draže su mi pjesme gdje dajem više duše nego samo deranje! A samu pjesmu krasi prekrasna izvedba i tekst je jednostavno savršen.

S obzirom da je i sam nastupao na Eurosongu, komentirao je i našeg ovogodišnjeg predstavnika Roka.

Nastup na Eurosongu mi je ostao u lijepom sjećanju jer sam se nakon toga odlučio potpuno posvetiti glazbi. Inače sam slab prognozer, ali mislim da je Roko puno jači od same pjesme, no ja se nadam da će ostvariti čim bolji plasman i želim mu svu sreću!

A Šibenski Jose Carreras i Kralj prvih plesova nam je otkrio i kako je sve počelo te koliko je prvih plesova otpjevao i još neke stvari.

Od svih tih nadimaka mi je najdraže kad kažu Marko Škugor pa se svi ti izrazi objedine. Zaista mi je drago kad netko poželi moju pjesmu imati za prvi ples, to mi je takva čast. Kad pogledam sad svoje početke, da mi nije bilo Klape Dubrava sad bih ili sjedio negdje u svom uredu ili možda imao svoju firmu i kupio Narodni radio. Ipak, ovako mi je najbolje jer sam spojio gušt s poslom tako da zapravo uopće i ne radim!

Za kraj nam je rekao što možemo očekivati u budućnosti.

29.03. sam u Zadru pa ide mali odmor nakon koje slijedi velika turneja kako se godina bude bližila kraju.

 

Narodni Living Room Acoustic možeš uživo pratiti svakog drugog četvrtka u 18:15 na Narodnom, Narodni TV-u i Facebooku.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]