Silente slavi glazbenu godišnjicu

Piše: - 12/11/2020

Mlada ekipa iz Dubrovnika, Silente, počastila nas je sa super stvarima koje smo zavoljeli na prvo slušanje. Prije točno godinu dana snimali su ‘Navečer se srca lome’ čega su se prisjetili na svojem Instagram storyju. Upravo su tim singlom najavili album kojeg nam je Tibor iz benda obećao na zimu: ‘Cijelo ljeto smo vježbali, izlazit će singl po singl do Nove godine. Bit će desetak pjesama, spremne su. Treba sad uzeti lopatu i kopati, birati što i kako i onda popravljati i šminkati ih.

 

 

I nakon što su navečer slomili srca, naša su osvojili s pjesmom ‘Mene moje uši lažu’ koju smo premijerno slušali u Jutarnjem klubu narodnog. Pjesma je zapravo duet Tibora i Doris koju su opisali: ‘Sigurno smo se svi našli u situaciji da smo jako, jako zaljubljeni i volimo neku osobu, ali smo odbijeni. Meni je ta atmosfera opisana u pjesmi – taj neki trenutak kad ti je sve jasno, ali jednostavno zbog svog ega ne prihvaćaš još tu situaciju i  ne želiš u biti vidjeti tu istinu.’

 

 

Ne možemo ništa drugo nego, dok uživamo uz ove stvari, s veseljem čekati cijeli album pa da se ova čarolija zaokruži do kraja.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]