Silente poručuje: ‘Nikada ovako’

Piše: - 06/04/2021

Ovog jutra u Jutarnjem klubu, Marko je u eter pustio zvukove nove pjesme Silentea – ‘Nikada ovako‘. Marko je poručio kako mu je ova pjesma za još jednu nijansu bolja od posljednja dva singla (‘Navečer se srca lome‘ i ‘Mene moje uši lažu‘), a otkrio je kako je i dao mali doprinos u studijskoj verziji ove pjesme, no to je za neku drugu priču.

Riječ je o trećem singlu s nadolazećeg albuma koji nas očekuje u jesen, a samu pjesmu je predstavio i Tibor: ‘Drago mi je da je publika željna i rasplesana kao uvijek, ali sada imamo jednu ozbiljniju i mirniju pjesmu za sve romantike ili one koji su se takvim nekad smatrali. Nadam se da ste dobro i da uskoro pjevamo skupa. Ljepota je svijetu zakon, ali to će proći i šta nakon?’

Tri sata nakon premijere kod nas, došao je i spot na njihov YouTube kanal.

Spot je sniman u njihovom Dubrovniku i uz veliku pomoć kazališne družine Kolarin. O samom spotu iz benda su poručili: ‘Za scene maskenbala morali smo napraviti pravu atmosferu da to izgleda uvjerljivo. I napravili smo, postalo je opasno vruće u jednom trenu. Cijela postava benda, glumaca i statista je poludila. Tibor se zapalio. Ne zbog atmosfere, nego zbog baklje sa zapaljenim voskom koja se prolila po njemu dok smo plesali. Ali svejedno – party života!

Ova pjesma mi je emotivno jako bliska i dosta stvari koje možda ne bih trebala proživljavam iznova kad je pjevam. Sve ljubavi se čine kao da su ‘Nikada ovako’. Svaki put mi se čini kao da nikada ovako neću voljeti. Problem je kada ‘Nikada ovako’ stvarno dođe. I onda vidiš da ono prošlih puta nije bilo tako teško, ali ovo je. I trebaš krenut ispočetka, a ne znaš kako. Čudesna pjesma koja nikako da se odluči je li sretna ili tužna.‘, zaključila je Doris.

(Foto: LAA)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]