Novim singlom najavljuju četvrti album

Piše: - 03/07/2020

‘Navečer se srca lome’ je prva pjesma od mnogih koje nas očekuju do kraja godine kada možemo očekivati i novi, četvrti po redu, album Silentea.

“Vježbamo ovo ljeto i snimamo na jesen, izlazit će singl po singl do Nove godine i računamo na zimu da će i album van.”, rekao nam je Tibor Karamehmedović.

 

Spot za ovaj singl je sniman u Varaždinu uoči povratničke turneje i velikog Silente koncerta na Špancirfestu 2019.

Članovi benda proveli su prvi dio 2020. u pripremi i snimanju novog materijala, a ovim singlom otvaraju sljedeće poglavlje svog rada.

“Jedno dva mjeseca nisam ni svirao kako nismo imali probe, a probe su nam počele prije mjesec dana i sada vježbamo cijeli album.”

Za potrebe snimanja uživo bend je ozvučio dvoranu dubrovačkog kluba Revelin te uz snimateljsko vodstvo Filipa Vidovića snimio pjesmu koju autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a kompozicijski i aranžerski Tibor Karamehmedović.

“Filip je radio i treći album i znam ga jako dobro u zadnje tri godine i mislim da je jedan sjajan lik! Koje on dobre ideje ima za glazbu i svirku, to je jednostavno prezabavno za gledati tako da ga vučemo s nama gdje god da idemo.”, rekao je Tibor za kraj.

 

(Foto: FB @silentebend)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]