Sandi u novom spotu pokazao kakav je biker

Piše: - 21/05/2018

“Stariš li ti, Sandi?” pitala je jedna obožavateljica pjevača u komentarima ispod novog spota za pjesmu ‘Da te bar ne volim’.

“Pjesma je vrlo jednostavna i govori upravo o onom što smo svi često doživjeli, a to je kako se čovjek osjeća kad je sam kriv i kad cijeli život nosi križ kraja ljubavi za koju je sam kriv, a osjećaji se još uvijek nisu ugasili”, rekao je Sandi za Narodni te je dodao da na pjesmi radi već dvije godine. U početku je zamišljena kao brza pjesma, no na kraju ju je ipak odlučio usporiti.

Sandi je u novom spotu uspio spojiti svoje dvije velike ljubavi – glazbu i motor pa se njime provozao po Krku, Grobniku i Novigradu. Pjevač kaže kako se već osjeća veteranom za motorom…

“Ovo ljeto već imamo karte za Rolling Stonese i idemo 4.7. motorima u Prag na koncert.”.

Dodaje da mu to nije najveća relacija koju je dosad prošao. Vozio je od St. Tropeza do Zagreba, točnije 1263 kilometra “u komadu”.

Osim planova poput odlaska na koncert Rolling Stonesa, Sandi planira i svoje glazbeno ljeto. Detaljno ćemo uskoro sve otkriti, no zasad nam je mogao reći kako u lipnju nastupa u Biogradu na Moru, dok se u srpnju druži sa Zadranima.

(foto: Denis Miloš/Sandi official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]