Sandi otkrio što je učinio nakon rastave i obradio pjesmu ‘More’: ‘Meri, oprosti mi…’

Piše: - 08/03/2019

Pjesma ‘More’ istoimene grupe u kojoj je nekad pjevala Meri Cetinić, dobila je novi aranžman! Za njega se pobrinuo Sandi Cenov, koji je, na Narodnom, upravo tu pjesmu odabrao za svoju obradu.

To je Meri Cetinić otpjevala tako fantastično da je dosta teško usuditi se to pjevati. Ja sam se drznuo – Meri, oprosti mi. Malo je poznato da sam kao klinac živio dvije godine u Blatu na Korčuli i mislim da je moja fascinacija glazbom počela silnim klapama koje su mojoj mami pjevale pod prozorom jer je bila svježe rastavljena, mlada, zgodna žena”, kaže Sandi kroz smijeh i nastavlja da je to ipak zato jer je stari Opatijac koji se bez mora “počinje sušiti kao biljka”.

Osim ove obrade, pjevač je uživo otpjevao svoje pjesme ‘Oči u oči’, ‘Ljubav za sve’ i bezvremenski hit ‘Malena’, koji se i danas rado pjeva. Sa slušateljima i gledateljima podijelio je kako je nastala…

“Pa nastala je još u srednjoj školi, tako da su to one srednjoškolske, naivne i šašave ljubavi kad stvarno misliš da se srušio svijet. Nije to bila neka floskula, ja sam stvarno mislio da se srušio svijet. I sada bih napravio takvu novu pjesmu, ali ne idem više u srednju školu”, našalio se pjevač kojem je ovo bila odlična prilika da se sjeti nekih prošlih vremena, točnije 90-ih kad je ozbiljnije krenuo u glazbene vode i bio jedan od predvodnika dance glazbe u Hrvatskoj…

Ne nedostaje mi dance, ali nedostaje mi kako smo se svi družili, svi smo išli na ista mjesta, slično se oblačili, imali sličan ritam života… Čini mi se da danas svatko gleda svoja posla i ne družimo se u toj mjeri. I mislim da nam možda to fali na toj našoj estradi.

Kao veliki ljubitelj tetovaža, Sandi je podijelio priču kako je nastala prva tetovaža…

“To je jedna supersmiješna anegdota. Kad sam se rastao, tetovirao sam se, kupio mali sportski auto i nabavio sam psa. Mislio sam da sam jako originalan i onda sam u jednom frizerskom salonu našao neki ženski časopis u kojem je pisalo: ‘Tri najčešće stvari koje muškarci naprave kad se rastanu: tetoviraju se, nabave mali sportski auto i nabave psa’.”

Narodni Living Room Acoustic možeš uživo pratiti svakog drugog četvrtka u 18:15 na Narodnom, Narodni TV-u i Facebooku.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]