#samoljubav postala svjetska turneja

Piše: - 15/04/2019

Tony Cetinski širi ljubav na sve strane! Njegova aktualna koncertna turneja #samoljubav, nije više regionalna, već svjetska. Tony će u rujnu, na trodnevni spektakl u Australiji, a njegova koncertna odredišta su Melbourne, Sydney i Perth.

Svoju će tridesetogodišnju karijeru pretvoriti u trodnevnu glazbenu priču u najuglednijim koncertnim prostorima, najvećih australskih gradova.

‘Da, krajem ljeta moj bend i ja idemo u Australiju. Zahvaljujemo se organizatorima, koji su se baš potrudili, da sve bude na vrhunskom nivou. Odlazak u Australiju, jako nas veseli, poslovno, ali i turistički. Turneja #samoljubav se tako širi i na taj nama najudaljeniji kontinent, što nas posebno veseli.‘, otkrio je Tony.

(foto: Tony Cetinski / press)

Ovo je još jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, turneje #samoljubav, te svega što on i njegova ekipa rade. Da ga publika voli i želi čuti u svojoj sredini govori i prošlotjedni primjer iz Šibenika, kada je gotovo u jednom danu rasprodan Tonyjev koncert na tvrđavi sv. Mihovila, 19.07., pa su organizatori odmah najavili i novi 20.07.

Stoga ponovimo još jednom, koncertna turneja Tonyja Cetinskog #samoljubav postala je svjetska, a za koncerte u Australiji, ulaznice su već u prodaji.

 

(foto: Tony Cetinski / Offical Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]