Roko Vušković: “Želim stvarati glazbu koja će zauvijek ostati u srcima ljudi”

Piše: - 17/08/2018

Roko Vušković novo je ime na sceni koje treba zapamtiti. Iako mu je klasična glazba bila prvi izbor pa je magistrirao saksofon na Muzičkoj akademiji, paralelno se u njemu počeo stvarati interes za druge glazbene stilove. I drago nam je da je tako jer je nastala pjesma ‘Još jednom’


“Pjesma ‘Još jednom’ govori o želji za povratkom bivšoj ljubavi, odnosno o svim onim osjećajima koji su nekad bili prisutni. I kako bi bilo da se “još jednom” sve to ponovi, ali na kraju ipak shvatiš da to više nikada ne može biti isto i da tu nema ljubavi…”, kaže Roko za Narodni o pjesmi koja je nastala u suradnji s Predragom Martinjakom Peggyjem, producentom koji iza sebe ima suradnje s Massimom, Sašom Lozarom, Ninom Badrić i drugim velikim umjetnicima.

Roko Peggyja izdvaja kao glazbenog uzora s kojim voli raditi, ali posebno mjesto daje drugim velikanima…

“Definitivno moram izdvojiti Olivera Dragojevića koji je zajedno sa Zdenkom Runjićem dotaknuo besmrtnost i defnitivno ostavio najdublji trag u srcu publike. Gibonnija koji je napisao toliko predivnih i uspješnih pjesama koje će itko ikada teško nadmašiti.”

Mladog kantautora čeka radna jesen. Otkrio nam je kako priprema treći singl, a osim toga, radi i na pjesmi za Zagrebački festival koji je u siječnju iduće godine.

“A snovi… Uvijek je samo jedan… Da stvorim glazbu koja će zauvijek ostati u srcima ljudi jer mislim da tek tada možeš reć’ da si nešto napravio.”

(foto: Roko Vušković/Facebook)

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]