Prvo predstavljanje Frankine pjesme ‘Crazy’ za Eurosong

Piše: - 26/02/2018

Dočekali smo prvo predstavljanje barem malog dijela pjesme ‘Crazy‘ s kojom će nas Franka Batelić predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu.

Franka je tekst za ‘Crazy’ napisala sama, a autor glazbe je Branimir Mihaljević s kojim je Franka radila i na povratničkom singlu ‘S tobom’ kojeg je premijerno izvela na Narodnom.

“Do pjesme smo došli na neočekivan način. Snimali smo u studiju tri pjesme i odjednom se prikrala i ova. Branimir ju je počeo svirati na klaviru, ja sam počela pjevušiti tekst i nastala je ‘Crazy‘. Jednostavno nam je legla jer je neobična i neočekivana. Moćna je, emocionalna, snažna, moderna i produkcijski jaka. Nadam se da će se jako svidjeti publici”, izjavila je Franka za HRT.

Ovogodišnje 63. natjecanje za pjesmu Eurovizije održat će se od 8. do 12. svibnja u glavnome gradu Portugala – Lisabonu.

Crazy - Franka (foto: Facebook/Franka)

Crazy – Franka (foto: Facebook/Franka)

Bit će to prvi put u povijesti da će Portugal biti domaćin Eurosonga, zaslugom njihova prošlogodišnjeg predstavnika Salvadora Sobrala koji je pjesmom ‘Amar Pelos Dois‘ očarao Europu i svojoj državi donio prvu pobjedu poslije 53 godine od njihova prvog sudjelovanja.

Ždrijebom je odlučeno kako će se Hrvatska natjecati u drugome dijelu prve poluzavršnice 8. svibnja u Altice Areni u Lisabonu.

U našoj skupini natjecat će se i Makedonija, Bugarska, Irska, Švicarska i Grčka, dok su u drugoj poluzavršnoj večeri Srbija, Slovenija, Crna Gora, Mađarska i druge države. Točan redoslijed svih nastupa znat će se u ožujku.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]