Prljavo kazalište stiže na Fusion World Music Festival

Piše: - 31/05/2022

Prljavo kazalište novo je ime na impresivnoj listi izvođača koji nas ovog ljeta  očekuju na Fusion festivalu.  Gibonni, Nina, Doris Dragović, Jelena Rozga, Dalmatino, Petar Grašo,i Tonči Huljić & Madre Badessa, a sad i Prljavo kazalište startaju sa svirkom 23. srpnja  u 20 sati i tulumarimo do 05 ujutro. Svatko od njih bit će minimalno 45 minuta na najvećoj festivalskoj pozornici.

Zato sam rekao da ne bi imao ništa protiv da je bina  upola manja jer znam svoje snage i znam snagu ljudi koji imaju šezdeset i više godina.’- smije se Mladen Bodalec. ‘Naš stil nije da staviš nogu na monitor i ispričaš da je sve lako kad si mlad, nego ideš  i s lijeve i desne strane pozornice. Bit će to izazov, ali pripremit ćemo se. Svečano obećajem da ćemo se kondicijski pripremiti! Mi smo spremni na to!’

Najbolja domaća glazba odzvanjat će Parkom mladeži u Splitu 23. srpnja. Sada znamo sve izvođače, najbolji od najboljih naći će se na jednom mjestu, na  Fusion World Music Festivalu. Mladen Bodalec kaže:

‘Ovo je u svakom slučaju megaspektakl, jedan grandiozni projekt. Svima je čast biti dio ove priče, svima je to jedan veliki izazov za band. S puno drugih kolega – to će biti revija hitova. Nitko tu nema pravo na neko opuštenje, nego će dati sve od sebe. Tako ćemo i mi.’

Podsjećamo te da smo ti spremili mogućnost da ostvariš svoje snove. Upoznaj svoju fusion zvijezdu! Kupi svoju ulaznicu za festival, snimi story na Instagramu u kojem ćeš nam pokazati svoju reakciju na upoznavanje svoje Fusion zvijezde i označi narodniFusion i Instagram profil zvijezde. Najkreativniji video osvojit će ovu jedinstvenu priliku!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]